Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz lekeli gömlek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kırmamak için, kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenmektense açıksözlü olmanızda fayda var.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına inanılır.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına inanılır.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada lekeli gömlek görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada gömlekte leke görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna alamet eder.

Rüyada yüzde beyaz leke görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, günahların da affolacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada beyaz leke görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments