Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, rahatsızlıkların son bulacağına, işinden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke gördüyseniz:

  • Entellektüel meraklar içerisindesiniz.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, maddi imkânlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yüksek mevkilere getirileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada gömlekte leke görmek geleceğinin parlak olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine yorulur.

Rüyada lekeli gömlek görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işarettir.

Rüyada yüzde beyaz leke görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments