Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, en büyük acılarının dineceğine işaret eder.

Rüyada lekeli beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, huzurlu günlerin biteceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlekte leke görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz lekeli gömlek görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada lekeli gömlek görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada gömlekte leke görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta beyaz lekeler görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine işarettir.

Rüyada yüzde beyaz leke görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments