Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek yıkamak

Rüyada gömlek yıkamak

Rüyada gömlek yıkamak kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada gömlek yıkamak gördüyseniz:

  • Tüm bilgilere ulaşmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada erkek gömleği yıkamak seçkin bir eleman haline geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek yıkamak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, başarısının çoğalacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlek yıkamak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada kirli gömlek yıkamak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek yıkamak sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, gözyaşının dineceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömlek yakası yıkamak parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalettir.

Rüyada gömleği yıkamak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada gömlek yıkadığını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments