Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlek yıkamak

Rüyada beyaz gömlek yıkamak

Rüyada beyaz gömlek yıkamak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek yıkamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada beyaz gömlek yıkamak malını ve canını emniyete alacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek gömleği yıkamak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gömlek yıkamak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada kirli gömlek yıkamak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, kazancının artacağına, alamet eder.

Rüyada gömlek yıkadığını görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine yorulur.

Rüyada gömlek yakası yıkamak yaşanan kötü anıların silineceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gömleği yıkamak sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek yıkamak sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments