Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek yıkadığını görmek

Rüyada gömlek yıkadığını görmek

Rüyada gömlek yıkadığını görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek yıkadığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada beyaz gömlek yıkamak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, adının ülke dışında yayılacağına yorulur.

Rüyada gömlek yakası yıkamak rahat bir nefes alınacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada mavi gömlek yıkamak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömleği yıkamak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada gömlek yıkamak dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işarettir.

Rüyada kirli gömlek yıkamak büyük bir kazanç elde edeceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek gömleği yıkamak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, işinde çok ilerleyeceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek yıkadığını görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bahtının da çok parlak olacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments