Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gömlek yıkamak

Rüyada mavi gömlek yıkamak

Rüyada mavi gömlek yıkamak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işaret eder.

Rüyada mavi gömlek yıkamak gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Rüyada mavi gömlek yıkamak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gömlek yıkamak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada gömlek yıkamak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gömlek yıkadığını görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işaret eder.

Rüyada gömleği yıkamak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına delalet eder.

Rüyada gömlek yakası yıkamak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek gömleği yıkamak büyük başarılar kazanılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine işarettir.

Rüyada kirli gömlek yıkamak geç de olsa huzura erileceğine, canın derdine düşeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments