Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömleği yıkamak

Rüyada gömleği yıkamak

Rüyada gömleği yıkamak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, beklenen mirasın alınacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada gömleği yıkamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı şeyler denemek isteyebilir, farklı bir yöne ilerleyebilir, mevcut işinizde farklı bir projeyle ilgilenebilir, iş değişikliğine gidebilir ya da işle ilgili değişik teklif veya davetler alabilirsiniz.

Rüyada beyaz gömlek yıkamak dilediği gibi harcama yapacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kirli gömlek yıkamak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına delalet eder.

Rüyada erkek gömleği yıkamak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gömlek yıkamak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek yıkamak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek yakası yıkamak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek yıkadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömleği yıkamak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, konforunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments