Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek üstüne gömlek giymek

Rüyada gömlek üstüne gömlek giymek

Rüyada gömlek üstüne gömlek giymek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Rüyada gömlek üstüne gömlek giymek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir.

Rüyada gömlek üstüne gömlek giymek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işarettir.

Rüyada çorap üstüne çorap giymek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine yorulur.

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada ceket üstüne ceket giymek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, bol kazanç getireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada etek üstüne etek giymek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına inanılır.

Rüyada ayakkabı üstüne ayakkabı giymek kişinin geçiminin zorlaşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada elbise üstüne elbise giymek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments