Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı üstüne ayakkabı giymek

Rüyada ayakkabı üstüne ayakkabı giymek

Rüyada ayakkabı üstüne ayakkabı giymek endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabı üstüne ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız bazı değişiklikler öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada ayakkabı üstüne ayakkabı giymek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, ilim irfan öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabı üstüne basmak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulur.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbise üstüne elbise giymek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada gömlek üstüne gömlek giymek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada ceket üstüne ceket giymek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada çorap üstüne çorap giymek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments