Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çorap üstüne çorap giymek

Rüyada çorap üstüne çorap giymek

Rüyada çorap üstüne çorap giymek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, suç işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çorap üstüne çorap giymek gördüyseniz:

  • Kafanızı üzüntülerden veya pişmanlıklardan arındırabilirseniz bundan sonra ne yapmak istediğinizi daha net şekilde anlayabilirsiniz.

Rüyada çorap üstüne çorap giymek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, iç sıkıntınızın azalacağına delalettir.

Rüyada etek üstüne etek giymek başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine işaret eder.

Rüyada pantolon üstüne etek giymek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına inanılır.

Rüyada ceket üstüne ceket giymek büyük aşamalar kaydedeceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gömlek üstüne gömlek giymek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, duygularının karşılık göreceğine, gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı üstüne ayakkabı giymek korkularından kurtulacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işarettir.

Rüyada elbise üstüne elbise giymek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, kendisini çok yıpratacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments