Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek ters giymek

Rüyada gömlek ters giymek

Rüyada gömlek ters giymek hayatındaki fırtınaların durulacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, sağlıkla ilgili gelişmelere, itibar edineceğine rivayet eder.

Rüyada gömlek ters giymek gördüyseniz:

  • Seyahatler, yer değişikliği veya yeni öğrenilen bilgiler yeni fırsatları da beraberinde getirebilir.

Rüyada gömlek ters giymek eve huzurun ve bereketin geleceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gömleği ters giymek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ters gömlek giymek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolonun ters giymek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bluzu ters giymek işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada külotu ters giymek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ters kıyafet giymek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada ters etek giymek yalan söylemeye, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yolunun hep açık olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments