Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters gömlek giymek

Rüyada ters gömlek giymek

Rüyada ters gömlek giymek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada ters gömlek giymek gördüyseniz:

  • Yakında pek çok alanda aradığınız destek veya yardımı alabilirsiniz.

Rüyada gömleği ters giymek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada ters gömlek giymek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, yaşama hevesinden olacağına delalet eder.

Rüyada gömlek ters giymek fakirleşeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada ters kıyafet giymek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyi ters giymek huzurunun yerine geleceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına yorulmaktadır.

Rüyada ters ayakkabı giymek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada çorapları ters giymek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırını ters giymek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, işlerin canlanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments