Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada külotu ters giymek

Rüyada külotu ters giymek

Rüyada külotu ters giymek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada külotu ters giymek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda rahatsızlık yaratabilecek başlıkların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada külotu ters giymek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada bayan külotu giymek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah külot giymek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz külot giymek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Rüyada siyah külotlu çorap giymek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının külotunu giymek rahat nefes alınacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı külot giydiğini görmek yol göstereceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kirli külot giymek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments