Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters etek giymek

Rüyada ters etek giymek

Rüyada ters etek giymek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yaşam refahının düşeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada ters etek giymek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize sessizce ulaşmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada eteği ters giydiğini görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ters etek giymek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine yorulmaktadır.

Rüyada ters giymek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters kıyafet giymek müreffeh bir yaşama sahip olacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada kıyafeti ters giymek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elbiselerini ters giymek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabılarını ters giymek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına delalettir.

Rüyada ayakkabı ters giymek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments