Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolonun ters giymek

Rüyada pantolonun ters giymek

Rüyada pantolonun ters giymek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada pantolonun ters giymek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Rüyada pantolonunu ters giymek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kot pantolonu ters giymek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada pantolon ters giymek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, satışların düşeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ters pantolon giymek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, yaşamına renk geleceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada pantolonun ters giymek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada pantolonu ters giymek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına inanılır.

Rüyada ceketi ters giymek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters terlik giymek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments