Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ters kıyafet giymek

Rüyada ters kıyafet giymek

Rüyada ters kıyafet giymek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, dertlerinin artacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ters kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Tutarsız kişilerden nefret ediyorsunuz.

Rüyada kıyafetini ters giymek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada kıyafeti ters giymek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına alamet eder.

Rüyada ters kıyafet giymek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafetleri ters giymek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada ters kıyafet görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, her anlamda güçleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabıları ters giymek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada elbise ters giymek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabılarını ters giydiğini görmek kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments