Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek satın almak

Rüyada gömlek satın almak

Rüyada gömlek satın almak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada gömlek satın almak gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Rüyada mavi gömlek satın almak yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil gömlek satın almak bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek satın almak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni gömlek satın almak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol gömlek giymek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada bol gömlek görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments