Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni beyaz gömlek görmek

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kısmetinin de açılacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yeni beyaz gömlek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Rüyada yeni beyaz gömlek almak idealist kimse olacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulur.

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir gömlek giymek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada yeni gömlek satın almak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni gömlek görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Rüyada yeni gömlek almak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, amaçlarına ulaşmaya delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments