Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gömlek satın almak

Rüyada yeşil gömlek satın almak

Rüyada yeşil gömlek satın almak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, kazanç elde edeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, zenginliğini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yeşil gömlek satın almak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Rüyada yeşil gömlek satın almak sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada yeni gömlek satın almak alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulur.

Rüyada gömlek satın almak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada mavi gömlek satın almak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gömlek almak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gömlek vermek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada yeşil çizgili gömlek görmek Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada koyu yeşil gömlek görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kısmetlerin azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments