Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkte gömlek giymek

Rüyada mavi renkte gömlek giymek

Rüyada mavi renkte gömlek giymek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, kırgınlık yaşanacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek gördüyseniz:

  • Sizi fazla meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Rüyada mavi renk gömlek giymek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli gömlek görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk gömlek görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada mavi gömlek giymek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giydirmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, neşesini kaçıracağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments