Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çizgili gömlek görmek

Rüyada beyaz çizgili gömlek görmek

Rüyada beyaz çizgili gömlek görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına işarettir.

Rüyada beyaz çizgili gömlek gördüyseniz:

  • Başkalarının etkisi altında da kalarak zarar görebilirsiniz, Aslında, bir yanılgıya düşmeyecek kadar da akıllı birisiniz.

Rüyada beyaz çizgili gömlek görmek geçiminin güçleşeceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çizgili gömlek görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına işarettir.

Rüyada çizgili gömlek giymek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına işarettir.

Rüyada kırmızı çizgili gömlek görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada beyaz çizgili kağıt görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz çizgi görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına delalettir.

Rüyada beyaz çizgili yol görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments