Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek iliklemek

Rüyada gömlek iliklemek

Rüyada gömlek iliklemek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek iliklemek gördüyseniz:

  • Romantik jestler iyi bir ilişkiyi besleyebilir.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömleği iliklemek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada gömlek iliklemek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ceket iliklemek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına alamet eder.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet eder.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, düzenli bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada bordo renk gömlek görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments