Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bordo renk gömlek görmek

Rüyada bordo renk gömlek görmek

Rüyada bordo renk gömlek görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo renk gömlek gördüyseniz:

  • Serzenişleri üzerinize almamalısınız.

Rüyada bordo renk gömlek görmek halsizleşeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo gömlek görmek büyük bir mala sahip olacağına, takdir edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada bordo gömlek giymek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bordo renkli yatak örtüsü görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine yorulur.

Rüyada bordo renk ceket giymek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada bordo renk araba almak o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo renk kazak görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı tabir olunur.

Rüyada bordo renkli araba görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments