Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömleği iliklemek

Rüyada gömleği iliklemek

Rüyada gömleği iliklemek çaresiz hallere düşeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, rahatlayacağına inanılır.

Rüyada gömleği iliklemek gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla vakit geçirmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek tutulan yolun isabetli olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına inanılır.

Rüyada gömlek iliklemek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada gömleği iliklemek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek darlığa düşeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yarardan çok zarar getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada ceket iliklemek hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada etek ve gömlek görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments