Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, merdiven atlayacağına, bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek gördüyseniz:

  • Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek keyifli günler geçireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin düğmesini iliklemek işinize ve hanenize bereket geleceğine, hayaline kavuşacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada başkasının düğmesini iliklemek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ceket iliklemek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada gömleği iliklemek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömlek iliklemek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, yüklü siparişler alacağına tabir olunur.

Rüyada gömleğe düğme dikmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments