Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek düğmesi açmak

Rüyada gömlek düğmesi açmak

Rüyada gömlek düğmesi açmak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, parasının ve makamının artacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, çirkin sözler işitileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada gömlek düğmesi açmak gördüyseniz:

  • Örneğin size her zaman gerekli olan yakın dostları gücendirebilirsiniz.

Rüyada gömlek düğmesi açmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, işlerinin toparlanacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğme iliği açmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömleğe düğme dikmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, dileklerin yerine geleceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca yorulur.

Rüyada gömlek düğmesi koparmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada kol düğmesi takmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğme toplamak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğme kaybetmek hayallerin gerçekleşeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments