Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek düğmesi koparmak

Rüyada gömlek düğmesi koparmak

Rüyada gömlek düğmesi koparmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, sorunların elbirliği ile aşılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada gömlek düğmesi koparmak gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz fazla olabilir.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömleğe düğme dikmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet eder.

Rüyada gömlek düğmesi koparmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömlek düğmesi açmak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol düğmesi görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada düğme iliği açmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğme görmek işinde en iyisi olacağına, şansın yüze güleceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada düğme yutmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments