Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğme kaybetmek

Rüyada düğme kaybetmek

Rüyada düğme kaybetmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada düğme kaybetmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin iyi taraflarını görmeye çalışıyorsunuz.

Rüyada düğme kaybetmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, bereket ve zenginlik olacağına alamet eder.

Rüyada düğme toplamak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına yorulur.

Rüyada kol düğmesi aramak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kötü olayların meydana geleceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğmenin kopması görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kopuk düğme görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğme yutmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğme koptuğunu görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada kırık düğme görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments