Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğme iliği açmak

Rüyada düğme iliği açmak

Rüyada düğme iliği açmak onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına işaret eder.

Rüyada düğme iliği açmak gördüyseniz:

  • İyiliğiniz karşılığında hatırı sayılır teklifler alabilir veya önemli değişikliklerin ilk adımını atabilirsiniz.

Rüyada düğme iliği açmak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğme iliği görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ilik açmak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına yorulur.

Rüyada ilik görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, kazancının azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilik nakli görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına delalet eder.

Rüyada ilikli kemik görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, huşu içinde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilik vermek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments