Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol düğmesi takmak

Rüyada kol düğmesi takmak

Rüyada kol düğmesi takmak maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine işarettir.

Rüyada kol düğmesi takmak gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kol düğmesi takmak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada kol düğmesi hediye almak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol düğmesi görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işarettir.

Rüyada kol düğmesi aramak çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, kafa dağıtacağına delalettir.

Rüyada kol düğmesi hediye etmek işlerinin duracağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına delalet eder.

Rüyada düğme iliği görmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, işlerinde kara geçeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Rüyada ceket düğmesi dikmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon düğmesi görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments