Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek almak giymek

Rüyada gömlek almak giymek

Rüyada gömlek almak giymek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada gömlek almak giymek gördüyseniz:

  • Yarıda da kalsa siz başlayın devamını nasıl olsa getirirsiniz.

Rüyada iki gömlek giymek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine delalettir.

Rüyada başkasının siyah gömlek giydiğini görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, bol kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada bordo gömlek giymek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gömleğini giymek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, heveslerin söneceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada renkli gömlek giymek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ameliyat gömleği giymek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada keten gömlek giymek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, isteklerine kulak vereceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments