Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, işinin de hep yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışmalar veya ilginç bağlantılar kurma fırsatları yakalayabilirsiniz.

Rüyada başkasının siyah gömlek giydiğini görmek düşünmeden hareket edeceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek hem işinde başarılı olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ödeme güçlü çekeceğine delalet eder.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işaret eder.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah gömlek giymek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada siyah gömlek almak ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet eder.

Rüyada siyah gömlek erkek görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments