Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki gömlek giymek

Rüyada iki gömlek giymek

Rüyada iki gömlek giymek üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada iki gömlek giymek gördüyseniz:

  • Olan biteni veya mevcut durumu kabul etmek negatif olayları pozitife çevirmenin veya avantaj sağlanabilecek yerleri bulmanın ilk adımı olabilir.

Rüyada doktor gömleği giymek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada turuncu renk gömlek giymek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, zorluklarının son bulacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, büyük sorunların yaşanacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ıslak gömlek giymek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, üzüntülerinin biteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada başkasının gömlek giydiğini görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada üst üste gömlek giymek hayır işlerinden geri kalmayacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz dar gömlek giymek güzel günlerin yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dantelli gömlek giymek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments