Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gömleğini giymek

Rüyada başkasının gömleğini giymek

Rüyada başkasının gömleğini giymek bazı adımlar atacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, verilen kararların geri çekileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, konfor içinde olacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Ailenizi etkileyen bazı olumlu haberler alabilirsiniz.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bol gömlek giymek ekonomik gücün çoğalacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada bordo gömlek giymek korkularının yok olacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının gömlek giydiğini görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına delalettir.

Rüyada beyaz erkek gömleği giymek hane içindeki huzurunun bozulacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada gömlek ters giymek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kırışık gömlek giymek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments