Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının siyah gömlek giydiğini görmek

Rüyada başkasının siyah gömlek giydiğini görmek

Rüyada başkasının siyah gömlek giydiğini görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının siyah gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kimselerden bazı zararlar görebilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada başkasının siyah gömlek giydiğini görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Rüyada siyah gömlek giymek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına delalettir.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah gömlek erkek görmek aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments