Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli gömlek giymek

Rüyada renkli gömlek giymek

Rüyada renkli gömlek giymek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada renkli gömlek giymek gördüyseniz:

  • Yüklü miktarda bir paraya kavuşabilir ya da paraya bağlı önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Rüyada turuncu renk gömlek giymek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renkte gömlek giymek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek yaşadığı darlığın son bulacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, o kapıyı kapatacağına işaret eder.

Rüyada mavi renk gömlek giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli gömlek giymek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada sarı renk gömlek giymek kötü kişilere yakın olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bordo renk gömlek görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments