Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keten gömlek giymek

Rüyada keten gömlek giymek

Rüyada keten gömlek giymek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keten gömlek giymek gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızla ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada keten gömlek giymek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına yorulur.

Rüyada keten gömlek görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada keten giymek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada keten elbise giymek iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, işlerinin rast gideceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Rüyada keten ayakkabı görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, hayata küseceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keten pantolon görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, hataların düzeltileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada keten tohumu yemek şüpheli bir olay yaşanacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keten ceket görmek işlerin kara geçeceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments