Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek almak

Rüyada gömlek almak

Rüyada gömlek almak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek almak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yeni beyaz gömlek almak dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gömlek çıkarmak hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çizgili gömlek görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek kaybetmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada yakası kirli beyaz gömlek görmek yardımın alınacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, ayıplanacağına, evi yoksa ev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mavi gömlek giymiş erkek görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments