Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gömlek kaybetmek

Rüyada beyaz gömlek kaybetmek

Rüyada beyaz gömlek kaybetmek kendini dinine daha fazla vereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, zor durumların biteceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek kaybetmek gördüyseniz:

  • Davet veya teklifleri ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada beyaz gömlek kaybetmek bolluğun ve bereketin geleceğine, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek kaybetmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, uygulayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada gömleğini kaybetmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına işarettir.

Rüyada beyaz gömlek üzerinde leke görmek fakir çocukları giydireceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gömlek çalmak iflasın eşiğine geleceğine, sorunların üstüste geleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz gömlekli görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ütülü gömlek görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gömlekli kadın görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments