Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ütüsüz gömlek giymek

Rüyada ütüsüz gömlek giymek

Rüyada ütüsüz gömlek giymek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çıkış yolları bulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına tabir olunur.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek gördüyseniz:

  • Elinize beklediğiniz bir para geçebilir veya bir borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Rüyada ütüsüz gömlek giymek cesaret gerektiren işlere gireceğine, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada ütülü gömlek giymek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalettir.

Rüyada ütüsüz gömlek görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına yorulur.

Rüyada beyaz ütülü gömlek görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına inanılır.

Rüyada gömlek ütülerken yakmak yeni bir adım atılacağına, onu cesaretlendireceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına inanılır.

Rüyada ütülü gömlek görmek saygınlığa, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine delalettir.

Rüyada ütülenmiş gömlek görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada ütüyle gömlek yakmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments