Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni beyaz gömlek almak

Rüyada yeni beyaz gömlek almak

Rüyada yeni beyaz gömlek almak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, çok başarılı adımlar atacağına, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni beyaz gömlek almak gördüyseniz:

  • Sinirlenmek veya mesafe koymak önünüze engeller çıkartabilir veya beliren engellerin ortadan kaldırılmasını zorlaştırabilir.

Rüyada yeni beyaz gömlek almak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada yeni beyaz gömlek görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına delalet eder.

Rüyada yeni gömlek görmek işlerin kapanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni mavi gömlek giymek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni gömlek giymek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni mavi gömlek görmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir gömlek almak duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments