Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çizgili gömlek görmek

Rüyada yeşil çizgili gömlek görmek

Rüyada yeşil çizgili gömlek görmek işinde büyük başarılar alacağına, sırların ortaya çıkmasına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil çizgili gömlek gördüyseniz:

  • İhtiyaç olmasa da, süreci hızlandırmak için bir hamle yapma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada yeşil çizgili gömlek görmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çok güzel işlere gireceğine, kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı çizgili gömlek görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada mavi çizgili gömlek görmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine yorulur.

Rüyada beyaz çizgili gömlek görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, önemli işlere imza atacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çizgili gömlek giymek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çizgili yol görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, atılım yapacağına inanılır.

Rüyada çizgili pijama görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, evine bereket geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kader çizgisi görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments