Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek ve gömlek görmek

Rüyada etek ve gömlek görmek

Rüyada etek ve gömlek görmek kazancın ikiye katlanacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalettir.

Rüyada etek ve gömlek gördüyseniz:

  • Konulara belli bir bakış açısıyla yaklaşmanız sinirlenmenizi engelleyebilir.

Rüyada etek ve gömlek görmek işlerinde yenilikler yapacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, neredeyse kahrolacağına inanılır.

Rüyada yeni etek ve gömlek almak rahat ve huzurlu olunacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanık etek görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşının etek giydiğini görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada eteğine taş toplamak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kot etek giydiğini görmek güleceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada etek çalmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments