Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl içinde yürümek

Rüyada göl içinde yürümek

Rüyada göl içinde yürümek kendisine şifa olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, fikirlerinin can bulacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada göl içinde yürümek gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Rüyada gölün içinde yürümek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, yeni bir araba satın alınacağına, yakın akrabadan gelecek habere işaret eder.

Rüyada göl içinde yürümek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek geleceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gölün üstünde yürümek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada göl kenarında yürümek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, işlerine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölün üzerinde yürümek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına inanılır.

Rüyada donmuş gölde yürümek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gölde yürümek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yüksek mertebeye geleceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments