Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açılan kapılar görmek

Rüyada açılan kapılar görmek

Rüyada açılan kapılar görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, işyerini kapatacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada açılan kapılar gördüyseniz:

  • Gerçekleri görememeniz durumunda sorunlar oluşabilir.

Rüyada evin kapısının açıldığını görmek keyfinin kaçacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı açıp kaçmak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açılan demir kapı görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada açılmış kapı görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, işlerinin ağırlaşacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine yorulur.

Rüyada kapı açılmasını görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kapıyı açıp içeri girmek planların aksayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada gök kapısının açıldığını görmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada açılmayan kapı görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments