Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının açıldığını görmek

Rüyada kapının açıldığını görmek

Rüyada kapının açıldığını görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, rızkının artacağına, belaya ve derde düşeceğine işarettir.

Rüyada kapının açıldığını gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Rüyada kapı açıp içeri girmek neşesini kaybedeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kapıyı açıp gitmek sıkıntılarının artacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet eder.

Rüyada kapının açıldığını görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına işarettir.

Rüyada bir kapının açıldığını görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına alamet eder.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada açılan demir kapı görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına yorulur.

Rüyada kapının açılmasını görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada açılmayan kapıyı açmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, daima afiyette olacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments