Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının açılmasını görmek

Rüyada kapının açılmasını görmek

Rüyada kapının açılmasını görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada kapının açılmasını gördüyseniz:

  • İş konusunda bir gecikme ya da aksaklık olabilir, bir sorununuzu zamana bırakmalısınız.

Rüyada kapıyı açıp gitmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin kapısının açıldığını görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada gök kapısının açıldığını görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada açılan kapılar görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet eder.

Rüyada açılmış kapı görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde kapı açıldığını görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına delalet eder.

Rüyada açılan demir kapı görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin kapısının açıldığını görmek kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments