Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı açıldığını görmek

Rüyada kapı açıldığını görmek

Rüyada kapı açıldığını görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı açıldığını gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada açılmayan kapı görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine yorulur.

Rüyada evinin kapısının açıldığını görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin kapısının açıldığını görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, güven kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapıyı açıp gitmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada kapı açıp içeri girmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada gök kapısının açıldığını görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kapı açılmasını görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalettir.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments