Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura düşen birini kurtarmak

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak verdiği emeklerin boşa gideceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına delalet eder.

Rüyada çukurdan kurtarmak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, şansın döneceğine, paslı bir çiviye basabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çukura düşüp çıkmak ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini çukura düşerken görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının çukura düştüğünü görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çukura düşüp çıktığını görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin çukura düştüğünü görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin çukura düştüğünü görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments